Färgklickens nyhetsbrev nr 5
Nov 29, 2013 AllmäntFärgklickenKurserMatResorHösten har rusat förbi med vackra färger och mycket sol. Det är dags att planera vårens program!
Kvar i höst är:
Vi lagar mat tillsammans
och äter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt)
Onsdag 4 december kl. 16
Dryckesprovningar
med något att äta
JULDRYCKER med maträtter onsdag 11 december kl. 18
Plats: KRISTINEDALSVÄGEN 35B (om inte annat anges) i Nacka vid Skuru idrottsplats (Buss 409 mot Duvnäs utskog)
Anmälan en vecka före start.
Återbud senare än 2 dygn före start måste du betala.
Våren 2014
Vi lagar mat tillsammans
och äter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt) Start:kl. 16
Onsdag 15 januari
Tisdag 18 februari
Torsdag 13 mars
Onsdag 23 april
Onsdag 15 maj Avslutning i Blå huset på Djurö
Dryckesprovningar
med något att äta
Torsdag 23 januari Middagens drycker
Onsdag 26 februari 4 boxviner, 2 vita, 2 röda
Tisdag 25 mars Cider
Torsdag 8 maj Sommardrycker
RESEPLANERAREN
Våren 2014 åker vi till Frankrike och Bordeaux. 7 – 14 maj.
Hösten 2014 kanske Portugal kunde vara spännande. Lämna intresseanmälan.
Vi deltar med Färgklicken på FÖRETAGSTRÄFFEN på Nacka Strand 19 februari. Träffen firar 20 år.
I slutet på januari åker vi till VinContoret i Tidaholm och lär oss mer om viner.
Det blir säkert en vinprovning efter det.
FÄRGKLICKEN ERBJUDER
Egen matlagningsdag – eller kväll i BIBS kök eller hemma hos dig. Vi
lägger upp menyn tillsammans.
Du kan boka vinprovning med speciellt tema.
Du kan också beställa mat via vår catering för jubiléer, födelsedagar, bröllop
eller en middag för två. VI GÖR ALLT FRÅN GRUNDEN!
Du kan göra chokladpraliner på gammaldags vis en kväll eller en lördag.
CD-kokböckerna med vinprovningar, gourmetmat, lunchmat och allt vi lagat
är flera färdiga.
Birgitta Dahlberg
bibs@bibsfood.se
070-8105172
Margareta Helander
margareta.helander@telia.se
08-7170147