Svenska Chokladsällskapet – Nyhetsbrev 3
May 5, 2014 ChokladsällskapetMatVi startade årsmötet 22 april, och ajournerade till 7 maj, för att formulera stadgarna väl, innan vi skickar dem till registrering av vår förening. Tyvärr har vi med laga förfall fått uppskjuta till 5 juni. Styrelsen är vald och jobbar energiskt för att allt ska bli bra för vår förening.
Nästa år kommer Journal Chocolat och Vin och Bar preliminärt att ingå i medlemsavgiften, tack vare generösa erbjudanden från båda tidningarna.
Medlemsavgiften är 2014 Kr. 150 och kan sättas in på bankgiro 526-9493. I avgiften ingår Journal Choklad.
Du når oss på bibs@bibsfood.se , mobil 0708105172 och Svenska Chokladsällskapet, c/o Dahlberg, Kristinedalsvägen 35B, 131 46 Nacka
CHOCO CHOCOLATE erbjuder
Choklad- och pralinprovning
Torsdag 15 maj kl. 19.00-20.30. Kr. 320 (Icke medlem kr.380) Sista anmälningadag 8 maj
Pralinkurs
Onsdag 14 maj kl. 12-14 c:a. Kr. 395 (icke medlem kr. 495)
Plats: Parmmätargatan 5, Stockholm. Ingång Klark, bredvid Panini, 1tr. upp utan hiss T Rådhuset, uppgång Parmmätargatan/Hantverkargatan..
BIBS food erbjuder
Gör egna chokladpraliner på gammaldags vis
Lördag 10 maj kl. 10 – 14. Kr. 400
(inkl. lunch och en stor ask praliner att ta hem)
Sista anmälningsdag: 3 maj (bindande)
Laga en trerättersmiddag med choklad som krydda
tisdag 10 juni kl. 17. Kr. 200 + dryck.
Sista anmälningsdag: 3 juni (bindande)
Plats: Kristinedalsvägen 35B i Nacka
Scandchoko med Lakritsfabriken i Ramlösa, Helsingborg erbjuder
SOMMARPROVNINGAR
Tisdag 1 juli
Onsdag 9 juli
Tisdag 15 juli
Tisdag 29 juli
Onsdag 6 augusti
Kostnad kr. 200 för medlemmar (uppge Chokladsällskapet vid anmälan), annars kr. 250.
Mobil 0706 340084, annsofie.malmgren@gmail.com
Vid datorn
Birgitta