Färgklickens nyhetsbrev nr 10
Jan 1, 2015 AllmäntFärgklickenKurserMatResorVi lagar mat tillsammans
och åter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt) Start kl. 16
28 januari
10 februari
11 mars
8 april
19 maj Djurö
Dryckesprovningar
med något att äta kl. 18
4 februari
3 mars
15 april Alsaceviner
6 maj Sommardrycker
Samlas runt middagsbordet med tema och viner från GustaVino
11 februari kl. 18 Trerättersmiddag med choklad som krydda
24 mars kl. 18 Trerättersmiddag med lakrits som krydda
Vårens dagar med choklad och godis
21 mars kl. 10 – 14 Skapardag med riktigt godis: choklad, lakrits, marshmallows, gräddbullar…
14 april kl. 17 – 21 Gör dina egna praliner på gammaldags vis
Afternoon tea
12 maj kl. 14
Plats
KRISTINEDALSVÄGEN 35B (om inte annat anges) i Nacka vid Skuru idrottsplats (Buss 409 mot Duvnäs utskog)
Anmälan en vecka före start. Anmälan är bindande.
Färgklicken erbjuder
Egen matlagningsdag – eller kväll i BIBS kök eller hemma hos dig. Vi
lägger upp menyn tillsammans.
Du kan boka vinprovning med speciellt tema.
Du kan också beställa mat via vår catering för jubiléer, födelsedagar, bröllop
eller en middag för två. VI GÖR ALLT FRÅN GRUNDEN!
Du kan göra chokladpraliner på gammaldags vis en kväll eller en lördag.
Kokbokslådan med CD-kokböckerna med vinprovningar, gourmetmat,
lunchmat och allt vi lagat är flera färdiga.
Reseplaneraren
Planeringsdatum med anmälan senast en vecka innan
Portugal 21 januari kl. 12 med lunch till självkostnadspris
Paris och Bordeaux 17 februari kl. 18 med fransk middag till självkostnadspris
Birgitta Dahlberg
Margareta Helander