Färgklickens nyhetsbrev nr 11
Mar 28, 2015 AllmäntFärgklickenKurserMatResorVi lagar mat tillsammans
och äter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt)
15 september
21 oktober
10 november
2 december
Dryckesprovningar
med något att äta kl. 18
9 september kl. 18 Traditionell kräftskiva
Surströmmingskväll kl. 18 – Anmäl intresse, så bokar vi datum
16 oktober Bordeauxviner med gott att äta till
17 november
9 december Drycker inför julen med något att äta
Samlas runt middagsbordet
26 augusti kl. 18 Hela middagen på grillen med goda drycker till
Höstens dagar med choklad, lakrits och godis
7 november kl. 10 – 14 Skapardag med riktigt godis: choklad, lakrits, marshmallows, gräddbullar…
19 november kl. 17 – 21 Gör dina egna praliner på gammaldags vis
21 mars kl. 10 – 14 Skapardag med riktigt godis: choklad, lakrits, marshmallows, gräddbullar…
14 april kl. 17 – 21 Gör dina egna praliner på gammaldags vis
Kaffe – Fika
Bryggkaffe – Kokkaffe och 7 sorters kakor
26 oktober kl. 14
12 maj kl. 14
Plats
Plats: KRISTINEDALSVÄGEN 35B (om inte annat anges) i Nacka vid Skuru idrottsplats (Buss 409 mot Duvnäs utskog)
Anmälan senast en vecka före start. Anmälan är bindande.
Färgklicken erbjuder
Egen matlagningsdag – eller kväll i BIBS kök eller hemma hos dig. Vi lägger upp menyn tillsammans.
Du kan boka vinprovning med speciellt tema.
Du kan också beställa mat via vår catering för jubiléer, födelsedagar, bröllop
eller en middag för två. VI GÖR ALLT FRÅN GRUNDEN!
Du kan göra chokladpraliner på gammaldags vis och godis en kväll eller en lördag.
Kokbokslådan med CD-kokböckerna med vinprovningar, gourmetmat,
lunchmat och allt vi lagat är flera färdiga.
Reseplaneraren
Planeringsdatum med anmälan senast en vecka innan
Bordeaux, Frankrike 6 – 13 oktober
Matlagning i Exeter, England åren 2016
Birgitta Dahlberg
Margareta Helander