Svenska Chokladsällskapet – Nyhetsbrev 3

Vi startade årsmötet 22 april, och ajournerade till 7 maj, för att formulera stadgarna väl, innan vi skickar dem till registrering av vår förening. Tyvärr har vi med laga förfall fått uppskjuta till 5 juni. Styrelsen är vald och jobbar energiskt för att allt ska bli bra för vår förening.

Nästa år kommer Journal Chocolat och Vin och Bar preliminärt att ingå i medlemsavgiften, tack vare generösa erbjudanden från båda tidningarna.

Medlemsavgiften är 2014 Kr. 150 och kan sättas in på bankgiro 526-9493. I avgiften ingår Journal Choklad.

Du når oss på bibs@bibsfood.se , mobil 0708105172 och Svenska Chokladsällskapet, c/o Dahlberg, Kristinedalsvägen 35B, 131 46 Nacka

CHOCO CHOCOLATE erbjuder

Choklad- och pralinprovning

Torsdag 15 maj kl. 19.00-20.30. Kr. 320 (Icke medlem kr.380) Sista anmälningadag 8 maj

Pralinkurs

Onsdag 14 maj kl. 12-14 c:a. Kr. 395 (icke medlem kr. 495)

Plats: Parmmätargatan 5, Stockholm. Ingång Klark, bredvid Panini, 1tr. upp utan hiss T Rådhuset, uppgång Parmmätargatan/Hantverkargatan..

BIBS food erbjuder

Gör egna chokladpraliner på gammaldags vis

Lördag 10 maj kl. 10 – 14. Kr. 400

(inkl. lunch och en stor ask praliner att ta hem)

Sista anmälningsdag: 3 maj (bindande)

Laga en trerättersmiddag med choklad som krydda

tisdag 10 juni kl. 17. Kr. 200 + dryck.

Sista anmälningsdag: 3 juni (bindande)

Plats: Kristinedalsvägen 35B i Nacka

Scandchoko med Lakritsfabriken i Ramlösa, Helsingborg erbjuder

SOMMARPROVNINGAR

Tisdag 1 juli

Onsdag 9 juli

Tisdag 15 juli

Tisdag 29 juli

Onsdag 6 augusti

Kostnad kr. 200 för medlemmar (uppge Chokladsällskapet vid anmälan), annars kr. 250.

Mobil 0706 340084, annsofie.malmgren@gmail.com

Vid datorn

Birgitta