Färgklickens nyhetsbrev nr 8

Vi lagar mat tillsammans

och åter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt) Start kl. 16

Tisdag 16 september

Onsdag 15 oktober

Torsdag 6 november

Onsdag 3 december

Dryckesprovningar

med något att äta kl. 18

Onsdag 3 september Traditionell kräftskiva

Torsdag 9 september Surströmming med drycker

Tisdag 7 oktober Viner och charkuterier

Tisdag 11 november Tema kommer

Måndag 8 december Juldrycker med något att äta till

Hemmarestaurangen

Vi fortsätter Hemmaresturangen, där du kommer och äter en god trerättersmiddag och umgås med vänner och kopplar av. Vin eller inte väljer du själv. Matkostnad kr 150 + dryck

Tisdag 14 oktober kl. 18

Korvstoppning

Lördag 22 november kl. 10 – 15

Vi använder kött från Sandströms. Priset beror på mängden korv.

Gör chokladpraliner på gammaldags vis

Torsdag 30 oktober kl. 17 – 21

Lördag 15 november kl. 10 – 14

Du får med en stor burk praliner hem och en god kvällsmat eller lunch. Kostnad 400 kr.

Plats

KRISTINEDALSVÄGEN 35B (om inte annat anges) i Nacka vid Skuru idrottsplats (Buss 409 mot Duvnäs utskog)

Anmälan en vecka före start.

Återbud senare än 2 dygn före start måste du betala.

Färgklicken erbjuder

Egen matlagningsdag – eller kväll i BIBS kök eller hemma hos dig. Vi 

lägger upp menyn tillsammans.

Du kan boka vinprovning med speciellt tema.

Du kan också beställa mat via vår catering för jubiléer, födelsedagar, bröllop

eller en middag för två. VI GÖR ALLT FRÅN GRUNDEN!

Du kan göra chokladpraliner på gammaldags vis en kväll eller en lördag.

Kokbokslådan med CD-kokböckerna med vinprovningar, gourmetmat,

lunchmat och allt vi lagat är flera färdiga.

Reseplaneraren

Oktober 2014 åker vi till Portugal. Hör av dig, om du är intresserad.

Första infoträffen är torsdag 28 augusti kl. 12.

Birgitta Dahlberg
bibs@bibsfood.se
070-8105172

Margareta Helander
margareta.helander@telia.se
08-7170147