Färgklickens nyhetsbrev nr 8
Jul 19, 2014 AllmäntFärgklickenKurserMatResorVi lagar mat tillsammans
och åter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt) Start kl. 16
Tisdag 16 september
Onsdag 15 oktober
Torsdag 6 november
Onsdag 3 december
Dryckesprovningar
med något att äta kl. 18
Onsdag 3 september Traditionell kräftskiva
Torsdag 9 september Surströmming med drycker
Tisdag 7 oktober Viner och charkuterier
Tisdag 11 november Tema kommer
Måndag 8 december Juldrycker med något att äta till
Hemmarestaurangen
Vi fortsätter Hemmaresturangen, där du kommer och äter en god trerättersmiddag och umgås med vänner och kopplar av. Vin eller inte väljer du själv. Matkostnad kr 150 + dryck
Tisdag 14 oktober kl. 18
Korvstoppning
Lördag 22 november kl. 10 – 15
Vi använder kött från Sandströms. Priset beror på mängden korv.
Gör chokladpraliner på gammaldags vis
Torsdag 30 oktober kl. 17 – 21
Lördag 15 november kl. 10 – 14
Du får med en stor burk praliner hem och en god kvällsmat eller lunch. Kostnad 400 kr.
Plats
KRISTINEDALSVÄGEN 35B (om inte annat anges) i Nacka vid Skuru idrottsplats (Buss 409 mot Duvnäs utskog)
Anmälan en vecka före start.
Återbud senare än 2 dygn före start måste du betala.
Färgklicken erbjuder
Egen matlagningsdag – eller kväll i BIBS kök eller hemma hos dig. Vi
lägger upp menyn tillsammans.
Du kan boka vinprovning med speciellt tema.
Du kan också beställa mat via vår catering för jubiléer, födelsedagar, bröllop
eller en middag för två. VI GÖR ALLT FRÅN GRUNDEN!
Du kan göra chokladpraliner på gammaldags vis en kväll eller en lördag.
Kokbokslådan med CD-kokböckerna med vinprovningar, gourmetmat,
lunchmat och allt vi lagat är flera färdiga.
Reseplaneraren
Oktober 2014 åker vi till Portugal. Hör av dig, om du är intresserad.
Första infoträffen är torsdag 28 augusti kl. 12.
Birgitta Dahlberg
bibs@bibsfood.se
070-8105172
Margareta Helander
margareta.helander@telia.se
08-7170147