Färgklickens nyhetsbrev nr 12

Vi lagar mat tillsammans

och äter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt)

15 september

21 oktober

10 november

2 december

Dryckesprovningar

med något att äta kl. 18

9 september kl. 18 Traditionell kräftskiva

Surströmmingskväll kl. 18 – Anmäl intresse, så bokar vi datum

16 oktober Bordeauxviner med gott att äta till

17 november

9 december Drycker inför julen med något att äta

Samlas runt middagsbordet

26 augusti kl. 18 Hela middagen på grillen med goda drycker till

Höstens dagar med choklad, lakrits och godis

7 november kl. 10 – 14 Skapardag med riktigt godis: choklad, lakrits, marshmallows, gräddbullar…

19 november kl. 17 – 21 Gör dina egna praliner på gammaldags vis

Kaffe – Fika

Bryggkaffe – Kokkaffe och 7 sorters kakor

26 oktober kl. 14

Plats

Plats: KRISTINEDALSVÄGEN 35B (om inte annat anges) i Nacka vid Skuru idrottsplats (Buss 409 mot Duvnäs utskog)

Anmälan senast en vecka före start. Anmälan är bindande.

Färgklicken erbjuder

Egen matlagningsdag – eller kväll i BIBS kök eller hemma hos dig. Vi lägger upp menyn tillsammans.

Du kan boka vinprovning med speciellt tema.

Du kan också beställa mat via vår catering för jubiléer, födelsedagar, bröllop

eller en middag för två. VI GÖR ALLT FRÅN GRUNDEN!

Du kan göra chokladpraliner på gammaldags vis och godis en kväll eller en lördag.

Kokbokslådan med CD-kokböckerna med vinprovningar, gourmetmat,

lunchmat och allt vi lagat är flera färdiga.

Reseplaneraren

Planeringsdatum med anmälan senast en vecka innan

Bordeaux, Frankrike 6 – 13 oktober

Matlagning i Exeter, England våren 2016

Birgitta Dahlberg

Margareta Helander